OM KOFTEBOKEN 1, 2 & 3

Nostalgi og tradisjon
Koftebøkene er inspirerende strikkebøker med fargerike og frodige bilder, og oppskrifter til mange kofter. Alle inspirert av de gamle og tradisjonelle mønstrene. Noen kofter ligner de originale selv om garnet er nytt, andre er endret til en mer tidsriktig passform eller fått helt nytt design. Hele tiden har vi hatt nostalgien og historien i fokus. 

Forenklet og størrelsevalg
Alle oppskriftene er godt utarbeidet og enkle å følge både gjennom tekster og diagrammer. Koftene kan strikkes i alt fra størrelse XS til XXXL.  

Farger og fasong
Den erfarne kan slå seg løs med mye mønster, flere tråder og påfølgende montering. Den som ikke har strikket så mye har muligheten til å gå for den enkle ensfargede koften med rundt bærestykke. 

Fakta om Koftebøkene
En strikkebok er et arbeidsverktøy og det har vi tatt hensyn til med tanke på både størrelse og kvalitet. Bøkene er 21 cm x 27 cm, og er akkurat store nok til å ligge fremme til pynt og inspirasjon, og akkurat passe små til å ta med seg i vesken eller kofferten. Koftebøkene har et hardt og slitesterkt cover med matt folie som gjør at du raskt kan tørke av om du skulle søle litt fra kaffekoppen.