Meny
Hjem Kontakt Kofteboken Koftejakten Rettelser

Kofteboken

Bestill boken for videresalg


Eksisterende kunder

Send bestillingen til [email protected]


Nye kunder

Send bestillingen til [email protected] og inkludér følgende opplysninger:

  • Organisasjonsnummer
  • Foretaksnavn
  • Kontaktperson
  • Leveringsadresse (postboks godtas ikke da bøkene leveres i butikk)
  • Postnummer og poststed
  • Telefon/mobil

Priser

4-9 bøker: kr 238,- eks. mva
10 bøker eller mer: kr 219,- eks. mva
Forsendelse og ekspedisjon kr 99,- eks. mva. uansett hvilke og hvor mange bøker som bestilles. Faktura vil bli sendt på mail.

Merverdiavgift

Salg av bøker i siste omsetningsledd er fritatt for merverdiavgift. Det betyr at du som butikk, som selger boken til sluttkunde (leseren) slipper å svare for utgående merverdiavgift. Nettbutikken sender kun til norske bedrifter. Utenlandske kunder bes ta kontakt med oss på [email protected] for nærmere informasjon.

Forsvunnet forsendelse

Det er kjøpers ansvar å sørge for at den adressen som blir oppgitt ved bestilling er korrekt. Dersom pakken ikke hentes innen 14 dager på postkontoret vil pakken bli sendt i retur. I slike tilfeller vil kjøper bli belastet med et gebyr på kr 200,- Dersom Sandvik & Samsøe må sende pakken på nytt pga ukorrekt adresse eller ikke avhentet pakke, må kunden betale denne kostnaden. Skulle pakken av andre grunner enn overnevnte ikke komme frem til rettmessig mottaker, ta kontakt med Posten direkte da dette er utenfor vår kontroll.

Reklamasjon

Om det skulle være relevant med reklamasjon på en bok, må kunden selv besørge porto. Dersom reklamasjonen blir stående ved lag, får dere igjen portokostnadene samt verdien av varen.

Taushetsplikt

Alle kundeopplysninger håndteres med stor diskresjon og spres ikke videre til utenforstående.

Takk for en hyggelig handel. Håper dere får nytte og glede av å selge koftebøkene!